Feed on
Posts
Comments

När jag sover i lägenheten så drömmer jag nästan varje natt något lustigt som jag sen kommer ihåg och då  funderar på om de var sanna eller ej. Men när jag är hemma, sovande i den otroligt obekväma bäddsoffan så sover jag  som en stock utan några drömmar alls.

Mycket lustiga saker och händelser har jag  drömt om i lägenheten, men en sak som jag faktiskt på morgonen var lite orolig för ifall det var sant eller inte var. (Drömmen var väldigt overkligt men det fanns något som gjorde att jag fakiskt trodde på den, fråga mig inte varför.)

Jag befann mig vid köksbänken i lägenheten när det ur mitt avlopp kom upp en jättefet, lång, grön aktig orm. Den kom upp och ringlade sedan ner i nästa hål. Efter den kom en annan om inte ännu längre orm, men den var gulaktig och gjorde likadant. Upp ur det ena hålet och ner i det andra. Så fortsatte de med orm efter orm, men istället för att jag var vid mitt köksbord så befann jag mig nu helt plötsligt hemma utanför våra grindar, det var minst en meter snö, mamma kom gående och Klara (hunden) sprang direkt fram och kollade på ormarna som befann sig i mitt avlopp. Jag ropar på klara att”nej du får inte vara där”. Därefter så kommer jag tillbaka till lägenheten och där står en person som jag i känner lite men inte så där värst mycket egentligen. Han tar en av ormarna, den gula plockar upp och bryter nacken (?) av den. Sen vaknar jag.

Som tur väl är det bara en dröm.

Men jag måste nog erkänna att jag kollade i skåpet under avloppet efter ormarna som ringlat där hela natten!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu