Feed on
Posts
Comments

Man märker ganska snabbt att man kommit hem. Jag har inte hunnit mer en upp med min 50kg? resväska på rummet förrens mamma ropar:” hjälper du mig med hönorna, tar hästarna eller hjälper du pappa?”. Jag väljer alternativ 3. Kommer ner till pappa i köket, tar fram skärbrädan, en kniv och hugger in i den första slabbiga älgbiten. Blodet rinnner och det värsta av allt håret sitter kvar på vissa delar…ofrächt!

Nä de där är inget jobb för mig. Som tur är kommer både mamma och morfar och tar över och jag kan ta hand om det lite mera administrativa, så som knyta plastpåsar och  skriva på.  Men ska det aldirg ta slut!!

Jo efter cirka fem timmar så har vi äntligen stoppat allt i frysboxen. Sammanlagt finns där dryga 39 kilo. Så någon färs behöver vi nog inte på ett bra tag iallafall!

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu