Feed on
Posts
Comments

Har precis ätit upp min ootroligt goda potatissoppa. Vid klockan sex har jag bestämmt träff med dammsugaren. Tänkte vi skulle ta en sväng om. Jag måste diska med och packa ner all smuts tvätt som ska hem nu under lovveckan. Det är fredag redan imorgon…..sjukt….tiden går fort när man har roligt!

Förresten har jag sagt att jag ibland kan vara en aningen senil/glömsk. När jag kom hem från skolan skulle jag bara byta om och sedan cykla till affären för att handla potatis och purjolök, när jag kommit ner för den mycket branta backen, inser jag att jag glömt plånboken. Suck! Så det är bara till och trampa upp igen för backen, ta trapperna upp till lägenheten och hämta min plånbok. Sen susar jag ner igen för backen. Som tur väl va, så var det bara det, som jag hade glömt idag. Men jag tror att det jämnade ut sig, för maten som jag gjorde idag blev bara så bra. Det bästa av allt borde nog vara att, både jag och köket är relativit rena.

Den enda lilla insidenten som hände under tiden jag lekte mästerkock i köket,  var nog att kniven jag skar potatisen med var lite vass. 

Men vad gör en liten skråma på handen i  det stora hela?

blogg-ror
CIAO!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu