Feed on
Posts
Comments

Ojojoj..vilken dålig uppdatering jag hade idag, jag har inte skrivit något alls va? Illa och det värsta av allt jag ha faktiskt ingen ursäkt.

Mer än att min kreativitet nog gått vilse och att den  forfarande inte har hittat tillbaka. Kommer den inte tillbaka imorgon får jag nog ta en liten ficklampa, en spik och säga ”Tjillevippen” för att bli liten och på såvis kunna klättrar in i mitt egna öra och sen är det väl bara att börja leta. Om jag börjar strategiskt att gå åt vänster och söka igenom vänstra hjärnhalvan först för att sedan ta högra . Om jag efter en stunds letan hör musik så kanske den är i trummhinnan, annars är det bara fortsätta ner i halsen, magen, hjärtat, levern,benen….kanske den gömmer sig i knäna i värst fall får jag ta mig ner ända till tårna. För det är ju inte ner som är själva problemet utan upp. Måste komma ihåg att ta med mig repstege också.. isåfall. För någonstans borde den ju vara eller hur? Så vida den inte gått över till någonannas hjärna :(

aja jag väntar tills imorgon har den inte kommit tillbaka då så lovar jag att jag börjar leta, för så här kan jag ju inte ha det.

Om ni skulle råka stöta på den  så säg att jag letar efter den, ni vet väl var jag finns. För ni är väl med på att det är min egna kreativitet som gått vilse!

2 Responses to “Den har nog gått vilse…”

  1. regnbgsblajag skriver:

    Hahah….japp det är så jag gör :)
    Tack så mycket, blev jätteglad för att jag fått en kommentar ska du veta :-)

  2. Bea skriver:

    Så det är alltså SÅ man ska göra för att få tillbaka sin kreativitet! Tack för tipset, och för ett mycket gulligt blogginlägg! Hihi :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu