Feed on
Posts
Comments

Jag hade planerat allt in i minsta detalj, klockan halv åtta steg jag upp ur sängen och stegade snabbt in på toaletten så jag inte skulle hinna ångra mig. Tvättade av ansiktet och tänkte det borde hjälpa, tittar mig i spegeln och försöker intala mig själva ”att jag är inte trött, jag ser inte ens trött ut.” Det gick väl sådär om jag ska vara helt ärlig. Men uppe ur sängen de var jag och snart påklädd och i fullfärd med att göra frukost.

Jag sminkade mig och vara klar redan vid halv nio, men de var då som någonting  gick snett. Min tanke vara att jag då skulle sätta mig ner kanske bara tio minuter för att få ihop något vettigt att skriva men min kreativitet låg på noll. Istället drog min kropp  sig mot mina vita fina fåtöljer och tillslut satt jag där ihopkrupen med en allers tidning. Löser barnkorsordet och känner att ”gu så klok jag är!”

 

Ska ta cykeln till affären och handla lite snart, det ekar när jag öppnar kylskåpet….men så är det att vara fattig student. Imorgon är det ju lillördag, så jag måste åka och köpa blodpudding nu.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu