Feed on
Posts
Comments

Alltså, i lördags var det dax för tävlingen Höglandsbojen som anordnas första helgen i Oktober varje år i Eksjö. Jag var tillsammans med mina två lagkamrater med i den nordiska lagkappen och tävlade.

En Nordisk lagkapp består av två moment, först är det sjukvård därefter en vattendel.

 Sjukvården i år bestod av två delar.  Första var tre personer som hade varit på fest,onyktra, de skulle gena på ett par rör som låg över en bäck. Men mitten personen trillade i slog antagligen i huvudet, fick hjärtstopp. Den station gick mycket bra för oss, men den var ju heller inte så svår. Starta HLR Och ta hand om de båda chockade :)

Andra stationen var i en gympahall och där hade gymnasterna övning, de var runt 20 barn och vuxna som övade i dunkade hög musik och efter en stund så skriker ett barn till borta vid mattan där det övar volter i luften. Hon klagar på smärta i nacken, domningar i ben och armar. Hon har även landat på en annas arm, så den andra gnäller över starka smärtor i handleden.  Den gick också bra men den var svårare eftersom det var så många chockade och så  ahde vi lite svårt med nackkragen men de gick fint.

Vi blev godkända på sjukvården!!!

Vattendelen var den som jag har lagt in en gång, titta på den om ni är intresserade så slipper jag förklara för det är så himla svårt. Men jag är i allafall helnöjd med helgen. Efter tävlingarna var det bankett, vi åt sjöng och dansade och hade de mycket trevligt! Jag får väl bara ta och säga tack för en grym helg!!

Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu